Kissen bvba
woodcreations.png

Woodcreations

Meesters in eiken maattafels

Voor prachtige (betaalbare) eettafels, bartafels, salontafels, banken, kasten,… gemaakt uit massief eik verwijzen wij steeds naar onze partner Woodcreations.

Vakwerk & ambacht dat is hun passie

Zowel particulieren als bedrijven vinden bij Woodcreations een ruime keuze aan maatwerkmeubelen zoals tafels, kasten en zitelementen. Een groot deel van de collectie komt uit hun eigen fabrieken en is van design tot vervaardiging van Belgisch/Nederlandse makelij. Dat stelt hun in staat om naast een hoge kwaliteit ook een eerlijke prijs te garanderen. De klasse en stijl van de originele en karakteristieke meubels en woonaccessoires zullen u zeker overtuigen van hun vakmanschap en maken een rondgang door hun toonzaal tot een verrassende belevenis.

Persoonlijk stijl- & kleuradvies

Woodcreations is met haar showroom van 1000 m2 niet de grootste meubelzaak. Dat is ook niet wat ze willen. Ze kiezen juist voor kleinschaligheid, waar tijd en persoonlijke aandacht voor klanten voorop staat. Woodcreations vormt met haar stijlvolle meubelen, bijzondere interieurdecoraties, Monique ’s vakmanschap en Sam ‘s creatieve inbreng de ideale mix om samen met u voor uw huis een zeer persoonlijke stijl te creëren. Voor dat stijladvies staan ze u graag ter zijde en komen desgewenst daarvoor bij u aan huis.

Adresgegevens

Ingang ter hoogte van de Heuvelerweg 46 te Pelt.

Openingstijden:
Ma. - Wo. - Do. - Vrij. - Za. van 10 tot 18u
Zondag van 13 tot 18u

Tel.: 011/39 82 53 | info@woodcreations.be