Kissen bvba
H51250_1050x700px_5_Spartherm_Premium_Arte_3RL_60h.jpg

Spartherm

The Fire Company 

De naam Spartherm staat voor innovatieve kachels die niet alleen qua design aan de hoogste eisen voldoen, maar ook een hoogwaardige en duurzame uitvoering hebben. Deze kwaliteitsfilosofie loopt als een rode draad door het complete proces: van het idee, de ontwikkeling en de  productieprocessen tot aan de levering en service – alles uit één hand.

Spartherm behoort in Europa tot de grootste producenten van inbouwhaarden, kachels en inzethaarden. Bijna 30 jaar ervaring is gebundeld in de knowhow van onze medewerkers, die door hun inzet iedere dag weer tot de besten in hun branche willen behoren – iedereen op zijn eigen gebied, maar allemaal met hetzelfde doel: perfecte producten, enthousiaste klanten.


Productiecapaciteiten

In twee fabrieken – op een productieoppervlak van in totaal circa 35.000 m² – plannen, ontwikkelen en produceren wij ieder jaar meer dan 55.000 stookinrichtingen: met de modernste installaties, efficiënte productieprocessen en de beste kwaliteit.

Maatwerk

Met grote inzet en zorgvuldigheid vervaardigen wij ook persoonlijke pronkstukken: in onze manufactuur worden de bijzondere dromen van onze klanten op maat gemaakt – individueel maatwerk dat niets te wensen overlaat.

Spartherm.png

H51101_1050x700px_5_Spartherm_Premium_Varia_M80h_GET_product.jpg

Ons succes

De basis van ons succes? De hoge technische kwaliteit van de apparaten in combinatie met een stijlvol design en permanente innovaties op het gebied van stooktechniek. Dat is zo en dat blijft ook zo. Daar kunt u van op aan!


Innovatie

H51216_1050x700px_2_Spartherm_Premium_Varia_2LR80h.jpg

Het Latijnse woord innovare betekent vernieuwen. Hieronder verstaan wij niet de opleving van tradities, maar de voortdurende ontwikkeling naar een veranderende toekomst. Een vermogen van  85% bij onze watervoerende kachels, het naleven van de regels m.b.t. de uitstoot of de goedkeuring van kachels die onafhankelijk zijn van de kamerlucht zijn slechts enkele voorbeelden van de technische ontwikkelingen die wij hebben bereikt - visies, vrije denkwijzen en grote deskundigheid vormen de basis voor nieuwe ideeën op het gebied van techniek en design voor de toekomst.


Verwarm heel je woning 

DRU_GREENDESIGN_800x600_OFF_WIT.gif

Stelt je voor dat je warme water uit de kachel komt. Natuurlijk niet rechtstreeks, maar indirect. Het prachtige, zichtbare haardvuur verwarmt het ‚koude‘ water uit de buffertank via de in de kachel geïntegreerde waterwarmtewisselaar. Vervolgens wordt het hete water teruggestuurd naar de buffertank. Zo kan de warmte in huis decentraal ofwel via de radiator, via de vloerverwarming of bij het douchen/in bad gaan worden gebruikt. Behalve de verwarming van het water verspreidt de kachel ook een gezellige stralingswarmte in de ruimte.


Design

Hoogwaardige, randloze optiek die voldoet aan de hoogste esthetische eisen voor ongeëvenaarde perspectieven en een direct zicht op de stookruimte zijn kenmerkend voor de Premium-haarden van Spartherm. De vormgeving is te integreren in iedere architectuur, opent geheel nieuwe mogelijkheden en is herhaaldelijk bekroond met gerenommeerde prijzen voor het uitstekende design.