Kissen bvba
openingsuren1.jpg

Openingsuren

Openingsuren toonzaal

Maandag: 13.00 - 17.30 uur (enkel op afspraak)
Dinsdag - Vrijdag: 11.00 - 17.30 (klanten met een afspraak hebben voorrang.  Voor het uitwerken van een project voor een haard is de kans klein dat u zonder afspraak geholpen kan worden.) 
Zaterdag: 9.00 - 14.30 (enkel op afspraak)

Op zon- en feestdagen is de toonzaal gesloten.

Maak afspraak →


Uitleg afspraakpolitiek

De reden waarom wij ervoor kiezen om op afspraak te werken is om ons de mogelijkheid te geven om al onze klanten de aandacht te geven die ze verdienen.  U komt niet tot bij ons om een jeansbroek te kopen maar voor het aanschaffen van een duurzaam product dat voor een groot deel het interieur van uw woning zal bepalen.  Het is dan ook belangrijk dat u als klant correct en volledig geïnformeerd bent over het product. De enige manier voor u als klant om een goed doordachte beslissing te nemen is om op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden, voor- en nadelen van een product.

Bij de haarden afdeling is het uitwerken van een correcte offerte enkel mogelijk na het bespreken van ieder detail.  Tijdens uw afspraak in onze toonzaal werken we meteen in uw bij zijn een 3D ontwerp voor u uit en ontvangt U meteen een complete offerte voor het gemaakte ontwerp.  Een afspraak bij ons in de toonzaal is dus steeds een vruchtbare tijdsbesteding.  U gaat naar huis met alle nodige informatie om zo de mogelijkheid te hebben een doordachte keuze te maken.

Kissen bvba
Watertorenstraat 24
3930 Hamont (B) 

Tel. +3211/66 88 80

Fax +3211/66 88 89

info@kissen.be 

 

Vanuit het Zuid - Westen

(richting Neerpelt, Lommel) rijdt u richting Hamont. 
Voorbij de rotonde draait u vijfde straat rechts in.

Van uit het oosten

(Weert, Budel, Maarheze,Hamont) rijdt u richting Neerpelt. 
Buiten het centrum van Hamont ongeveer 2km aan de linkerkant.

Straat bij HORTA (voormalige Emmers) links afslaan.

Bekijk onze toonzaal →