Kissen bvba
vuur onderhoud.jpeg

Onderhoudsabonnement

Aanvraag onderhoud abonnement.

Aanvraag onderhoudsabonnement gashaard

Wegens het grote aantal aanvragen moeten wij ons helaas beperken tot onderhoud van haarden die ook effectief bij ons zijn aangekocht.  Dit om onze trouwe klanten steeds voorrang te kunnen geven en de wachttijden zo kort mogelijk te houden.

Via dit formulier kan u een ONDERHOUDSABONNEMENT afsluiten waarbij wij u automatisch om de 2 jaar zullen contacteren voor een onderhoud van uw haard.

Door het afsluiten van dit abonnement zakt de kost van uw onderhoud van 151,25 € incl. BTW naar 121 € incl. BTW.  Dit is dan de prijs zonder eventuele onderdelen.  Het onderhoudsabonnement heeft een looptijd van minimaal 6 jaar, zijnde 3 onderhoudsbeurten.  Na deze periode van 6 jaar kan u ervoor kiezen het onderhoudsabonnement stop te zetten of gewoon door te laten lopen.

Indien uw haard nog prima werkt en er enkel een onderhoud gedaan moet worden zullen geen onderdelen vervangen moeten worden.  Moest de technieker tijdens het onderhoud zien dat een bepaald onderdeel (bijvoorbeeld een thermokoppel) bijna defect is (dit kan men zien als de thermokoppel bijna doorgebrand is) zal hij dit met u overleggen en kan u steeds beslissen om dit al dan niet preventief te vervangen.  Dergelijke kleine onderdelen zijn absoluut niet kostelijk (een thermokoppel zit ergens rond de 12 €, afhankelijk van de lengte).

Naam *
Naam
Geef de leeftijd van uw haard in jaren aan.
Akkoord met vast onderhoud om de 2 jaar tegen een kost van 121 € incl. BTW en volgens de voorwaarden hieronder. *
Hier kan u eventuele opmerkingen doorgeven.
Akkoord met de privacyverklaring van Kissen bvba *
Akkoord met de voorwaarden van het onderhoudsabonnement *