Kissen bvba
fire onderhoud.jpeg

Onderhoud

Eénmalig onderhoud gashaard

Aanvraag éénmalig onderhoud van uw gashaard

Wegens het grote aantal aanvragen moeten wij ons helaas beperken tot onderhoud van haarden die ook effectief bij ons zijn aangekocht.  Dit om onze trouwe klanten steeds voorrang te kunnen geven en de wachttijden zo kort mogelijk te houden.

Via dit formulier kan u een aanvraag doen voor een onderhoud van uw gashaard.  Wij adviseren dat u om de 2 jaar een onderhoud aan uw haard laat doen.  

De kosten voor een éénmalig onderhoud bedragen steeds 151,25 € incl. BTW.  Dit is de prijs zonder eventuele defecte onderdelen.

Indien uw haard nog prima werkt en u enkel een onderhoud wenst dan zullen er geen onderdelen vervangen moeten worden.  Moest de technieker tijdens het onderhoud zien dat een bepaald onderdeel (bijvoorbeeld een thermokoppel) bijna defect is (dit kan men zien als de thermokoppel bijna doorgebrand is) zal hij dit met u overleggen en kan u steeds beslissen om dit al dan niet preventief te vervangen.  Dergelijke kleine onderdelen zijn absoluut niet kostelijk (een thermokoppel zit ergens rond de 12 €, afhankelijk van de lengte).

 

Naam *
Naam
Geef de leeftijd van uw haard in jaren.
Hier kan u meer info geven over wat het probleem met uw haard is.
Akkoord met forfaitair bedrag van 151,25 € incl. BTW voor het onderhoud *
Akkoord met de privacyverklaring van Kissen bvba *