Kissen bvba
vuur.jpg

Acties & Nieuws

Lees hier over alle lopende ACTIES en NIEUWIGHEDEN.

Nieuw in assortiment - Element4 haarden

Dutch Design

Element4 is een op en top Nederlands merk. Ze werken praktisch en nuchter, maar wel met een sterke focus op design. Dat zorgt ervoor dat hun haarden wereldwijd geliefd zijn onder designers, architecten en trendbewuste consumenten.


Het volledige assortiment van Element4 is vanaf nu bij Kissen te verkrijgen.

De hieronder afgebeelde Element4 Sky Tunnel kan u bij ons in de toonzaal komen bewonderen. Deze haard is brandend opgesteld.

De Element4 Sky Tunnel (ook verkrijgbaar als fronthaard alsook een uitvoering speciaal voor BUITEN te plaatsen) is werkelijk een levensgrote haard die een absolute eyecatcher is in uw woning. Zijn zichtbaar verticaal glas van 1600mm hoog x 724mm breed maakt indruk.De Element4 Club serie met zijn LED burner mag ook gezien worden als haarden die niet standaard te noemen zijn.

De Club Series gashaarden zijn standaard uitgerust met de innovatieve Ledburner©. Deze brander vormt een combinatie van ledverlichting en vuur, met maar liefst meer dan 40 verschillende kleurmogelijkheden. Daarnaast heeft de Ledburner© 5 verschillende kleur patronen, zo kunt u de haard geheel aanpassen aan de sfeer waar u op dat moment behoefte aan heeft. Bovendien geeft de haard precies de juiste hoeveelheid warmte af, doordat het vlambeeld, de temperatuur én ledverlichting optimaal regelbaar zijn.

aaec2b-img-3.jpg