Kissen bvba
vuur.jpg

Acties & Nieuws

Lees hier over alle lopende ACTIES en NIEUWIGHEDEN.

NIEUW: onze vrijstaande gashaard DRU Passo Eco Wave

Deze prachtige gaskachel van DRU zal deze winter beschikbaar zijn voor het grote publiek.

De kachel is uitgerust met een ECO WAVE brander net als de inbouwhaarden van DRU.


Wat is de Eco Wave?

De innovatieve gashaarden en gaskachels van DRU zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem. Hiermee kun je het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen met behoud van een mooi vlambeeld. Het wordt zo nooit te warm in je interieur en het is dus niet nodig om de haard laag te zetten of te doven. Je kunt blijven genieten van een prachtig en mooi vlambeeld en je bespaart tot 50% op je energieverbruik!

Sfeer en warmte


De warmtebehoefte in woningen is nu anders dan vroeger. De haard is geen primaire warmtebron meer. Er is centrale verwarming, vloerverwarming en huizen zijn veel beter geïsoleerd. Hierdoor is er dan ook weinig behoefte aan een haard met veel vermogen. Aan de andere kant is er wel behoefte aan grotere stijlvolle haarden.

Met Eco Wave de ideale combinatie

Om je op zowel sfeer als warmte tegemoet te komen ontwikkelt DRU gashaarden die met minder vermogen nog steeds een prachtig vuurbeeld leveren. Zoals Eco Wave, dat ervoor zorgt dat een haard die op een lager vermogen staat, toch een vol en natuurlijk vuur laat zien. Zo wordt het in een kleinere ruimte nooit te warm en geniet je toch van een optimaal vlambeeld.

Bepaal het vermogen

Te veel vermogen voor een te kleine ruimte is een veel voorkomend probleem. Om het in een te warme kamer toch nog aangenaam te krijgen wordt de haard vaak lager gezet met als gevolg een smalle, lage en levensloze vlam. Weg sfeer! Voor de aanschaf van een haard moet dan ook goed gekeken worden naar de reeds aanwezige warmtebronnen en het isolatieniveau van de woning. Alleen zo kun je goed bepalen welk vermogen je nodig hebt. En wil je dan toch die grote sfeervolle haard, dan biedt Eco Wave je de zekerheid dat je het nooit te warm krijgt en toch kunt blijven genieten van een sfeervol en natuurlijk vuur.

Nieuw productKissen bvba