Kissen bvba
vuur.jpg

Acties & Nieuws

Lees hier over alle lopende ACTIES en NIEUWIGHEDEN.

Nieuw: Uitbreiding Dik Geurts RS-assortiment

Wat is 'Room Sealed'? 

Huizen worden tegenwoordig steeds beter geïsoleerd. Om ervoor te zorgen dat er toch voldoende frisse lucht in de woning komt installeert men een ventilatiesysteem. Dit kan ervoor zorgen dat er onderdruk in de woning ontstaat. Wanneer er sprake is van onderdruk in de woonruimte wordt er gebruik gemaakt van RS ('Room Sealed') houtkachels. Deze houtkachels hebben een gesloten verbranding. Dit betekent dat er geen CO uit de kachel de kamer in kan worden getrokken en dat de zuurstof voor de verbranding volledig van buiten komt. 

Uitbreiding van het Dik Geurts RS-assortiment

De vraag naar RS ('Room Sealed') houtkachels neemt toe, doordat de huizen tegenwoordig steeds beter worden geïsoleerd. Daarom heeft Dik Geurts maar liefst 9 nieuwe houtkachels aan haar assortiment toegevoegd in een RS-uitvoering (gesloten verbranding). 

De volgende houtkachels worden per 1 juli 2018 beschikbaar als RS-uitvoering: