Kissen bvba
vuur.jpg

Acties & Nieuws

Lees hier over alle lopende ACTIES en NIEUWIGHEDEN.

Nieuw in het assortiment bij Kissen: BUITENKEUKENS en BBQ's

Primo keramische BBQ.

De Primo barbecue – Made in USA– Breng uw gasten in vervoering !

De BBQ PRIMO, waarschijnlijk de beste bbq ter wereld, uiteindelijk hier bij ons binnen handbereik. De uitstekende kwaliteit van het ceramiek, de baanbrekende gedachte achter deze BBQ, zijn uitgesproken ovalen vormgeving (gepatenteerd) en modern uitzicht maken van uw PRIMO BBQ een uitzonderlijk toestel: de volledig ceramische opbouw garandeert u een grote gebruiksvriendelijkheid en een ongekend lange levensduur.

Klik op onderstaande foto om het assortiment Primo BBQ’s te zien. 

Fire Magic – Buitenkeukens

Kissen biedt U de mogelijkheid aan om een compleet naar uw wensen uitgewerkte buitenkeuken samen te stellen. Wij ontwerpen samen met u uw buitenkeuken en voorzien de volledige plaatsing van A tot Z.

Met meer dan 75 jaar, bouwt Fire Magic®werelds beste outdoor grills voor mensen die de hoogste kwaliteit en prestaties eisen. Onze passie voor het maken van de beste grills, uw levenslange trots als eigenaar.

Alleen het allerbeste materiaal is goed genoeg : extra dik 304 roestvrij staal met onovertroffen aandacht voor het kleinste detail in ontwerp en bouw, Fire Magic® grills zijn de meest elegante, en de meest duurzame barbecues beschikbaar.

Heel gemakkelijk en nauwkeurig te regelen voor intensief gebruik op hoge temperaturen. Met unieke eigenschappen, zoals onze geavanceerde hitte verspreiding, u kunt braden, roken, roosteren, en grillen.
Fire Magic® biedt een werkelijk ongeëvenaarde BBQ ervaring.

Klik hieronder op de foto voor het assortiment buitenkeukens te zien.Forno - healthy outdoor cooking.

Forno is het nieuwe product om een gezonde maaltijd buiten klaar te maken. De bolvormige vuurschaal heeft een ronde brede, dikke platte braadplaat die je als teppanyaki of plancha gebruikt.

De braadplaat heeft verschillende baktemperaturen. Het midden van de plaat is warmer dan de buitenzijden, dus koken is nog eenvoudiger en alle ingrediënten kunnen samen worden geserveerd. De Forno is prachtig ontworpen en zorgt samen met uw gasten voor een speciale sfeervolle kookervaring.

Of je nu eieren bakt, langzaam groenten kookt, een malse biefstuk grilt of een vismaaltijd bereidt, met Forno ontdek je een compleet nieuwe wereld vol mogelijkheden om buiten te koken.

U kunt tegelijkertijd grillen en bakken dankzij de meegeleverde BBQ-grill.

  • bovenste ring gemaakt van 10 mm koolstofstaal dat dienst doet als een plancha / teppanyaki (1000mm diameter).

  • vuur is regelbaar met de luchtknop

  • verstelbare, vaste poten voor elk oppervlak

  • inclusief onderstel

  • keuze uit 7 verschillende onderstellen

  • inclusief Forno BBQ-grill + houder

  • 5 jaar garantie

1542788069.jpg


Nieuw productKissen bvba