Kissen bvba
vuur.jpg

Acties & Nieuws

Lees hier over alle lopende ACTIES en NIEUWIGHEDEN.

NIEUW: Spartherm SEO - houtkachel met AUTOMATISCHE regeling

De TOEKOMST van efficiënt en milieuvriendelijk stoken met AUTOMATISCHE regeling bij houthaarden is HIER.

Voor een gezellig haardvuur is het volgende nodig: de juiste hoeveel- heid brandstof, een optimale temperatuur in de verbrandingskamer en de juiste luchttoevoer. Dat klinkt allemaal vrij eenvoudig.

Met het bedieningsconcept van de SEO hebben we een revolutie te- weeggebracht in de werking van de kachel - de eerste kachel van deze soort. Dit concept is gebaseerd op interactieve bediening via smart- phone of tablet. De kachel is uitgerust met het nieuwe S-Thermatik NEO dat alle drie de factoren brandstof, temperatuur en luchttoevoer nauwkeurig op elkaar afstemd. De luchthendel voor handmatige be- diening (bij SEO S/L leva) is niet meer nodig, deze houtkachels kunnen volautomatisch worden gestookt.

Een slimme regeling: een elektronisch regel- systeem levert alle gegevens aan de app.

Een klein controlelampje onder de houtkachel brandt zodra de kachel wordt gestookt en knippert langzaam als er hout moet worden bijgevuld. Bediening van de houtkachel gaat via smartphone of tablet en de gratis app. Deze app is speciaal ontwikkeld voor deze nieuwe lijn houtkachels en kan worden bediend via een eenvoudige menu.

De elektronische assistent geeft informatie over het vermogen, stookproces, ruimte- en verbrandingskamertemperatuur. Het regelsysteem kiest tussen drie verschillende instellingen en zorgt voor een optimale lucht- toevoer en temperatuurafgifte. Dit alles vertaalt zich in milieubewust en zuinig verwarmen - en dat alles met een vingerbeweging. Kortom hebben we te maken met kwalitatief hoogwaardige vrijstaande houtkachels in de hoogste categorie van 3 sterren.

Uitvoeringen

De SEO vrijstaande houtkachels zijn verkrijgbaar in een RLA en RLU uit- voering waarbij de RLU versie uitermate geschikt is voor passiefwonin- gen. De kachels zijn voorzien van een boven- en achteraansluiting met een diameter van 150 mm en tevens is er een buitenluchtaansluiting voor extra luchttoevoer. Het zwarte chamotte interieur zorgt voor een moderne en strakke uitstraling, een hoog rendement en een optimale warmte- verdeling.Nieuw productKissen bvba