Kissen bvba
iFiRE_liftdeur_1050_735_crop.jpg

iFire iGreen

Houthaarden met Lift- of Draaideur

iFire Brochures

iFire Prijslijsten

Belgium’s most advanced fireplaces


Vuur spreekt altijd tot iedereens verbeelding, zelfs in huis. En dat heeft iFiRE als Belgische producent van haarden goed begrepen. iFiRE vertaalt dit voor u naar een exclusief en uitgebreid gamma aan hout-, gas-, elektrische- en bio-ethanolhaarden. De vooruitstrevende verbrandingstechnologie, het minimalistische design en de oerdegelijke kwaliteit maken van iFiRE een echte trendsetter.


iFiRE is producent van iWALL een uniek, kant-en-klaar en flexibel kastensysteem waarmee je een haardwand bouwt in minder dan 1 dag. Onze haarden zijn met de grootste zorg ontwikkeld door en voor mensen die houden van vuur, met oog voor detail en technische innovatieiGreen houthaarden

De iGREEN houthaarden zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal en zijn standaard voorzien van een vlakke binnenbekleding. Optioneel kunnen deze inbouwhaarden uitgerust worden met een geribde binnenbekleding. De geribde binnenbekleding zorgt voor een langer warmtebehoud en is uitermate duurzaam. Bovendien hebben onze haarden het DIN-PLUS label, één van de strengste emissienormeringen. Ons gamma bevat zowel draaideur- als liftdeurhaarden.

iGreen LIFTDEUR haarden


iGreen DRAAIDEUR haarden


iGreen iCube