Kissen bvba
 
IMG_0295.JPG
 

"Perfection is no small thing, but it is made up of small things."

Michelangelo

 

Wij geloven zeer sterk in bovenstaand citaat van Michelangelo. Het zijn de vele kleine dingen die leiden tot een perfect resultaat.

 

Het is dan ook om deze reden dat wij ervoor kiezen om al deze "kleine dingen" volledig in eigen beheer te houden.  Enkel dan is het mogelijk om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Wij voorzien daarom in de volledige uitvoering van uw project wat betreft het leveren en plaatsen van uw haard. 

  • 3D ontwerp van uw haard

  • leveren en plaatsen haard

  • leveren en plaatsen schrijnwerk

  • leveren en plaatsen natuursteen, dekton,...

  • leveren en plaatsen ingewerkte verlichting

Dit allemaal door eigen personeel wederom om het volledig proces perfect onder controle te hebben.

Op deze manier heeft Kissen dan ook de reputatie opgebouwd van een firma te zijn waar je op kan rekenen. De klant staat bij ons op de eerste plaats. Een tevreden klant is onze prioriteit. Onze trouwe klanten als ook de ontelbare doorverwijzingen van tevreden klanten is het beste bewijs.

 
 
Dru Maestro 75 XTU

Dru Maestro 75 XTU

Dru Maestro 105/2 Rechts open

Dru Maestro 105/2 Rechts open

Dru Maestro 75 XTU

Dru Maestro 75 XTU

Dru Maestro 105/3

Dru Maestro 105/3

 

Dru Maestro 80/3

 

Gebruikte materialen.

Voor het plaatsen van uw haard kiezen wij steeds voor de beste materialen.  De keuze van onze materialen is steeds gebaseerd op twee belangrijke peilers:

  • Kwaliteit

  • Veiligheid

 

Kwaliteit

De materialen moeten een perfecte kwaliteit garanderen.  Niet alleen vlak na plaatsing maar ook op lange termijn. Het kiezen voor minderwaardige materialen, die op korte termijn wel goed resultaat brengen, maar op lange termijn gebreken gaan vertonen, om de kostprijs te drukken is een praktijk die bij Kissen niet wordt toegepast.

Duurzaamheid is van groot belang. U kiest voor een prachtige haard waar u op lange termijn van kunt genieten dus de plaatsing moet ook aan deze norm voldoen.

Veiligheid

Niets gaat boven de veiligheid van u en uw gezin. Om deze reden worden al onze haarden ingebouwd gebruikmakend van hoogwaardige Calcium Silicaat platen.  Deze platen zijn hittebestendig tot een temperatuur van 1200° (hetgeen ruim boven de norm ligt).

We opteren ook steeds om gebruik te maken van Isol platen van 50mm dik (Calcium Silicaat) ipv de dunnere versies van deze platen.

Onze plaatsingsdienst heeft ook steeds een vaste regel dat ze alles wat een risico met zich kan meebrengen op verbranding MOETEN isoleren met deze Isol platen.  Ook als dit niet specifiek op de bestelbon stond en ook niet werd aangerekend.

We zijn ons bewust dat de keuze voor deze materialen niet resulteert in de goedkoopste, maar wel tot de beste opstelling voor uw haard.

Wij zullen dan ook nooit afwijken van deze werkwijze, daar het bereiken van het best mogelijke resultaat diep in onze DNA zit. Wij gaan er dan ook steeds vanuit dat de klanten die voor ons kiezen hetzelfde resultaat ambiëren en dit dan ook als hun hoofdmotivatie hebben bij het maken van hun keuze.

 

DRU Maestro 80/2 Rechts open

Faber MatriX 1050/500 II Rechts open

Het genot van een haard is onbetaalbaar.

Faber MatriX 1050/500 III

 

Faber MatriX 450/650 III

Faber MatriX 1050/500 I

 

Manier van werken

Onze grootste sterkte is onze manier van werken.  We werken op een efficiënte manier hetgeen ons in de mogelijk stelt om uw haard inclusief meubel,... op 1 dag bij u thuis te plaatsen.  Al ons maatwerk is van TEVOREN klaar en hebben we allemaal bij tijdens de dag van de plaatsing.  Geen toestanden waarbij men eerst de haard komt plaatsen en dan alles gaat uitmeten voor het maatwerk die men dan enkele weken later komt plaatsen.

Naar onze mening is dit de enige correcte manier van werken.  U heeft als klant op deze manier minimale hinder.

Afspraak maken