Kissen bvba
Faber MatriX 1050-500 II Mood image.jpg

haarden

  Gas & Propaan

GAS & PROPAAN

Een optimaal samenspel tussen functie, sfeer en duurzaamheid.

Een gashaard zorgt voor het ultieme gebruiksgemak. Eénvoud van bediening (afstandsbediening of via uw smartphone). Met één druk op een knop kan u genieten van een prachtig vlammenspel.

De gashaarden van tegenwoordig zijn uiterst zuinig in verbruik en bieden een zeer realistisch vlammenspel. Zeer lange levensduur en zeer weinig onderhoud zijn enorme pluspunten van een gashaard.

Het summum van gezelligheid

Een houthaard is voor veel mensen het summum van gezelligheid. De geur, het geluid van een knapperend haardvuur maar ook de directe warmte, brengen veel sfeer en beleving met zich mee. Tegenwoordig zijn houthaarden door allerlei innovaties ook een stuk efficiënter en milieuvriendelijker geworden. Bovendien is de brandstof van een houthaard ook nog eens hernieuwbaar en kun je er eventueel voor kiezen om geschikt hout uit je eigen tuin of de omgeving te stoken. Houthaarden zijn er in allerlei modellen en uitvoeringen: er is altijd een haard die aansluit bij je interieur en je behoefte.

 
e-MatriX-800_650-III-web-res-2-of-9-1.jpg

ELEKTRISCH

Vuur van de toekomst

De haard is dé plek waar je tot jezelf komt, elkaar ontmoet, energie opdoet en deelt. Daar waar een gas- of houthaard onmogelijk of ongewenst is, bieden de nieuwe generatie elektrische haarden een perfecte uitkomst.

Toch genieten van de gezellige sfeer die u krijgt van een haard, ook daar waar het anders technisch niet mogelijk was.

gallery3.jpg

BIO ETHANOL

Echte vlammen zonder een rookkanaal

Bio Ethanol is een vloeibare brandstof welke wordt gemaakt van biologisch afbreekbare afvalresten. Dat maakt bio ethanol bij uitstek geschikt als duurzaam alternatief voor de fossiele brandstoffen.

Met de bio ethanol haarden ontstaan er ontelbare mogelijkheden daar waar een haard eerst niet mogelijk was.