Kissen bvba

Een slimme keuze

Een Global Fires haard is in alle opzichten een slimme keuze. Het veelzijdige aanbod past in elk interieur. En door de vele opties is er altijd een match met jouw stijl te maken. De compacte haarden met ondiepe inbouw besparen ruimte en zijn daardoor geschikt voor vrijwel alle woonruimtes. Van groot tot klein. Of je nu in een (tussen)woning of appartement woont. Zelfs het inbouwen in een bestaande schoorsteen is mogelijk. De installatie is eenvoudig, de prijzen zijn aantrekkelijk en de kwaliteit is gegarandeerd. Dit maakt Global Fires bereikbaar voor iedereen. Altijd en overal

Ruimtebesparend

Het ondiepe ontwerp vormt de basis voor elke Global Fires haard. Hierdoor nemen de compacte haarden weinig ruimte in beslag. Sterker nog, met een Global Fires haard kun je ook ruimte creëren, waardoor je zelfs sfeer brengt in hele kleine woonruimtes.

Meer voor minder

Kiezen voor een Global Fires haard geeft je ook budgettaire ruimte. De gashaarden zijn aantrekkelijk geprijsd en vaak eenvoudig, zonder ingrijpende verbouwing, te plaatsen. Je kunt dus meer met je geld. Maar je koopt wel kwaliteit, want achter Global Fires schuilt de betrouwbaarheid van DRU. Wil je meer inspirerende styling adviezen zien. Vraag hier het magazine aan.

 


 

Global BF serie

De Global BF serie zijn de gashaarden met een GESLOTEN VERBRANDING.

Gesloten verbranding wilt zeggen dat de haard zijn zuurstof voor de verbranding NIET uit de ruimte waar de haard staat zal nemen.  De haard zal deze zuurstof via de concentrische buis van het rookgaskanaal de aanzuigen.

 

 

Global CF serie

De Global CF serie zijn de gashaarden met een OPEN VERBRANDING.

Open verbranding wilt zeggen dat de haard zijn zuurstof voor de verbranding uit de ruimte waar de haard staat zal nemen.