Kissen bvba
detail1.png

Faber MatriX info

Faber MatriX

100% realistisch vlammen

Faber MatriX

De haarden binnen de Faber MatriX lijn modulair opgebouwd, zodat u een haard kunt samenstellen die helemaal aansluit bij uw smaak.

Op de vaste basisunits kunnen allerlei toevoegingen gedaan worden, zoals verschillende kaders, achterwanden, de Symbio lachmodule, ITC besturing met gratis App, ontspiegeld glas en nog veel meer.

Wat is uw idee van de ideale haard?  Faber MatriX geeft er vorm aan.

Symbio: Genieten van licht en sfeer

De Symbio lichtmodule combineert optimale sfeer met een laag energiegebruik.  Als u een haard met name waardeert om de gezelligheid en iets minder om de warmteproductie, dan is Symbio voor u een aanrader.

U kent het wel: als het hout is verbrand, blijft er roodgloeiend houtskool over, met zo nu en dan nog een klein vlammetje.  Maar een gloeiend kolenbed geeft over het algemeen veel warmte, wat niet altijd gewenst is.

Met de Symbio lichtmodule kunt u het 'kolenbed' met de afstandsbediening naar wens in- en uitschakelen.

Het kolenbed wordt verlicht met een energiezuinige LED module. Zo kunt u zonder de extra warmteproductie van de kolen toch van het licht en de sfeer genieten.

Logburger 2.0: Pure houtvuurbeleving

Met de eerste generatie logburgers introduceerde Faber in 2001 de  'brandende' houtstammen.

Nu stelt Faber met trots de nieuwe generatie Logburners aan u voor, waarin ze een aantal innovatieve technieken hebben toegepast.

De brandende keramische houtstammen van Logburner 2.0 geven een nog realistischer houtvuurbeleving.

De haard heeft maar liefst 5 branders die in- en uitschakelbaar zijn.  En dan is er nog de Ecoboost functie, de intelligente thermostatische regeling.

Met de Logburner 2.0 kunt u comfortabel genieten van een flakkerend haardvuur, met de techniek en flexibiliteit van de moderne tijd.

Architecture

Design gericht op vuur.  De nieuwe inbouwhaarden van Faber bieden ongekende designmogelijkheden.

Het zijn haarden met vloeiende doorlopende modellijnen en inbouwkaders in verschillende diepten, die zowel vier- als driezijdig te gebruiken zijn.

Bij de driezijdige variant kunt u ervoor kiezen het plateau aan te sluiten tot aan het glas van de unit.  Dit glas is eenvoudig verwijderbaar en heeft een stootbeschermingsrand, zodat onderhoud probleemloos en zonder risico kan worden uitgevoerd.

Ook is het mogelijk de haard te voorzien van ontspiegeld glas, zodat het nauwelijks zichtbaar is.

In deze nieuwe haarden ligt de nadruk voor 100% op het vuur.


Detail vlammenspel

In iedere stand een mooi en realistisch vuurbeeld.