Kissen bvba

De haarden van Dru hebben bij Kissen een zeer geliefde positie vanwege het op 1 lijn liggen van de denkwijze van Kissen en die van Dru.

Kwaliteit en de veiligheid van onze klanten zijn bij Kissen van het allergrootste belang.  Het is dan ook zeer belangrijk om partners te vinden die dezelfde waarden in hun bedrijf hanteren.  Met Dru hebben wij absoluut zo een partner gevonden.  Keer op keer komen ze met innoverende technieken om hun haarden te blijven verbeteren.  Deze zoektocht naar innovatie reflecteert zich niet enkel in het eindproduct maar ook in het de manier waarop het eindproduct tot stand komt.

Het grootste deel van de DRU haarden bevat een Honeywell sturing waardoor men de mogelijkheid heeft om de haard te gaan bedienen met een app vanaf en smartphone of tablet.


Maestro

Deze serie van haarden onderscheiden zich van de rest door hun uniek vlammenspel.  Bij deze haarden komen de vlammen effectief uit de houtstammen zoals dit ook is bij een houthaard.  Dit maakt deze serie de meest realistische gashaarden op de markt.

Nieuwe aanwinst Maestro reeks: Maestro 75 XTU

 

 

Metro

Het breedste assortiment

DRU biedt met de Metro serie het breedste assortiment gashaarden variërend van 80 cm tot wel 200 cm breed. Elk Metro model is daarnaast in verschillende varianten te verkrijgen; er is een Metro voor elk interieur. Zo kun je kiezen uit frontmodellen, tunnelmodellen of 2- of 3-zijdige hoekhaarden. De XTL varianten, het U-model en de tunnelmodellen zijn uitermate geschikt als roomdivider. De haarden uit de Metro serie zijn allemaal uitgerust met een zigzag brander om ervoor te zorgen dat de haard een mooi breed vlammenspel heeft.

Hieronder kan je het Metro assortiment bekijken.

 

 

Lugo

 

 

Excellence

Met Dual Burner

Uniek aan de DRU Excellence producten is de Dual Burner. Deze maakt het mogelijk te schakelen tussen twee vermogens met een blijvend vol vlambeeld. Zo bepaal jezelf de gewenste warmte. De brander zit weggewerkt achter een robuuste stammenset die als een kampvuur in de haard is geplaatst.

 

 

Cosmo

Indrukwekkend formaat en een groot vermogen

Het indrukwekkende formaat van maar liefst 1,80 meter breed en 80 centimeter hoog en het vermogen van circa 15,8 kilowatt maakt de Cosmo de ultieme sfeermaker voor grote ruimtes. Strak ingebouwd of in combinatie met een opvallende schouw, de Cosmo komt altijd goed tot zijn recht. Deze haard is ook leverbaar met Clear View (ontspiegeld) glas.

 

 

Hang en vrijstaand


Paco

 

 

Dru functionele verwarming

Bij de functionele verwarming gaat het, zoals de naamgeving ook al duidelijk maakt, vooral om het functionele van de haard. 

Een hoog rendement en lagere kostprijs zijn van belang bij deze haarden.  Niet zozeer het esthetische is hier van doorslaggevende rol.

Art Style serie

 

Lincar

 

S line

 

Andere functionele kachels