Kissen bvba
DRU Maestro 105-3 Eco Wave houtset bruin 300 dpi rgb.jpg

Dru

Door hierboven op de button te klikken kan u alle info (prijzen,afmetingen,capaciteit,…) over alle haarden uit het assortiment van DRU vinden.


De haarden van Dru hebben bij Kissen een zeer geliefde positie vanwege het op 1 lijn liggen van de denkwijze van Kissen en die van Dru.

Kwaliteit en de veiligheid van onze klanten zijn bij Kissen van het allergrootste belang.  Het is dan ook zeer belangrijk om partners te vinden die dezelfde waarden in hun bedrijf hanteren.  Met Dru hebben wij absoluut zo een partner gevonden.  Keer op keer komen ze met innoverende technieken om hun haarden te blijven verbeteren.  Deze zoektocht naar innovatie reflecteert zich niet enkel in het eindproduct maar ook in het de manier waarop het eindproduct tot stand komt.
Het grootste deel van de DRU haarden bevat een Honeywell sturing waardoor men de mogelijkheid heeft om de haard te gaan bedienen met een app vanaf en smartphone of tablet.

Lees meer over de mogelijkheden van de DRU app bediening van uw haard.

Door het gebruik van de Honeywell sturing krijgt u ook een haard die geen traditionele waakvlam meer heeft. Geen waakvlam komt overeen met geen sluimerverbruik van gas. Een haard die gebruik maakt van ionisatie ipv een waakvlam zal ook altijd een veel betere ontsteking hebben. Niets dan voordelen dus wanneer u kiest voor een haard met een Honeywell sturing. 

Maestro Serie

Deze serie van haarden onderscheiden zich van de rest door hun uniek vlammenspel.  Bij deze haarden komen de vlammen effectief uit de houtstammen zoals dit ook is bij een houthaard.  Dit maakt deze serie de meest realistische gashaarden op de markt.

 

Metro Serie

Het breedste assortiment

DRU biedt met de Metro serie het breedste assortiment gashaarden variërend van 80 cm tot wel 200 cm breed. Elk Metro model is daarnaast in verschillende varianten te verkrijgen; er is een Metro voor elk interieur. Zo kun je kiezen uit frontmodellen, tunnelmodellen of 2- of 3-zijdige hoekhaarden. De XTL varianten, het U-model en de tunnelmodellen zijn uitermate geschikt als roomdivider. De haarden uit de Metro serie zijn allemaal uitgerust met een zigzag brander om ervoor te zorgen dat de haard een mooi breed vlammenspel heeft.

 

Lugo Serie

 

Excellence Serie

 

Cosmo Serie

 

DRU Gaskachels