Kissen bvba
Dimplex.png

Dimplex

Genieten van haardvuur en van warme verhalen

SET-01-2-of-3.jpg

De sfeerhaarden van Dimplex zijn elektrisch, maar gaan verder door de illusie van levensecht vuur te creëren; van een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, het geknisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Een haardvuur brengt sfeer, rust en behaaglijkheid.

Dimplex is toonaangevend in elektrische sfeervuren, en heeft op dit gebied veel vindingen op haar naam staan zoals de Opti-V®-, Optiflame®- en de Optimyst®-techniek.

line@3x.png

Laat u aangenaam verrassen

dimplex2.png

Elektrische sfeerhaarden kunnen in praktisch elke ruimte worden ingebouwd of geplaatst. Een netstroomaansluiting is voldoende, en rookgasafvoer is niet nodig. De werking is eenvoudig, veilig en duurzaam.

Genieten van haardvuur is dichterbij dan u misschien denkt. Laat u aangenaam verrassen door het levensechte vlammenspel van een Dimplex sfeerhaard!


Type haarden

Optimyst.png

Opti-Myst


Licht en waternevel, dat kan genoeg zijn om ‘vlammen’ te zien. In elke Dimplex haard met Opti-myst® technologie.

Optiflame.png

Optiflame


Vuur uit spiegelbeelden! Het geheim achter elektrische haarden met Optiflame® technologie is een bewegende as met spiegels.

Opti-V.png

Opti-Virtual


Voor de levensechte vlammen en vonken maakt elke haard met Dimplex Opti-Virtual® technologie gebruik van de nieuwste HDTV-technieken.

Revillusion.png

Revillusion


Revillusion® is onze nieuwste vlamtechniek en een nieuwe
mijlpaal in elektrisch vuur.


Opti-Myst serie


Revillusion serie