Kissen bvba
Home.jpg

schilderwerken

Cruysberghs Franco schilderwerken

De praktijkervaring leert ons dat de juiste manier van afwerking van uw haard ZEER BELANGRIJK is.  U kan een prachtige haard door ons laten plaatsen, maar als u achteraf de verkeerde keuze maakt in de materialen voor de eindafwerking heeft dit vaak zeer onaangename gevolgen.

We zijn doorheen de jaren meerdere malen geconfronteerd geworden met een probleem van afgifte van GEUR door het gebruik van de verkeerde verf.

We hebben om deze reden dan ook 2 belangrijke dingen gedaan.

  1. Gezocht, op basis van labo testen, welke verf de beste is om te gebruiken voor het afwerken van de ombouw van uw haard.
  2. Gezocht naar een betrouwbare partner met kennis van zaken om deze eindafwerking bij u thuis te doen.

1. De juiste verf.

Testen wijzen uit dat de verf van BOSS PAINTS en met name de reeks TOPMAT het best gebruikt kan worden voor de afwerking van de ombouw van uw haard.

Bij intensieve verhitting gaf deze verf geen geur af en had hij het minste last van thermoplasticiteit.

Bij gebruik van andere verf kunnen wij niet garanderen dat er geen geur zal ontstaan door de stralingswarmte van de haard.  Men mag niet vergeten dat de stralingswarmte van de haard in de omgeving van het glas de buitenkant van de ombouw kan opwarmen tot 120°.  Dit zowel bij een hout- als gashaard.  Het gaat hier niet over hitte die vanuit de binnenkant van de ombouw zou doorstralen (we gebruiken immers isolplaten van 50mm waardoor er nagenoeg geen doorstraling is).  Het gaat hier over oppervlakte straling door de haard.

2. De juiste vakman.

Bij onze zoektocht naar de juiste vakman hebben we gekozen voor de ervaring van Cruysberghs Franco schilder- en interieurwerken 

Zij hebben de ervaring en de infrastructuur om zowel kleine als grote projecten uit te voeren.  Neem gerust een kijkje op hun website om een beeld te krijgen van deze firma.  U kan ook via deze link een VRIJBLIJVENDE OFFERTE aanvragen voor uw schilderwerken.

www.cruysberghs-schilderwerken.be