Kissen bvba

Download de BARBAS brochures

Barbas is voor ons zonder enige twijfel het beste merk als het gaat om hout haarden.  Deze toestellen zijn stuk voor stuk haarden die voor een optimale verbranding zorgen.

Barbas staat voor KWALITEIT en DUURZAAMHEID.  Deze haarden zijn steeds tot in de puntjes perfect afgewerkte producten.  Productie van deze haarden is in Bladel - Nederland.  De volledige productie van deze haarden is 100% Benelux.

 

Het nieuwe stoken

Wat is het nieuwe stoken? Waarom is het belangrijk? En hoe kun je zelf aan de slag met Het nieuwe stoken? Dat laten we je in deze video zien. Benoît De Backer (Dealer Manager België voor Barbas) legt uit hoe je optimaal gebruik maakt van je houthaard. Dit aan de hand van de factoren die van invloed zijn op houtstoken als ook hoe je schoon, zuinig en efficiënt stookt.

 

GRATIS stookcursus

Wilt u nog meer plezier uit uw (toekomstige) houthaard halen en daarnaast flink besparen op uw stookkosten? Of bent u van plan om een houthaard aan te schaffen, maar wilt u vooraf weten hoe u optimaal gebruik maakt van uw haard? Schrijf u dan in voor de gratis stookcursus.


 

Inbouw houthaarden

 

 

Vrijstaande houthaarden

it’s COOL. it’ HOT

Introducing BOX. De coolste haard sinds tijden. Hij is strak, hij is minimalistisch, hij is hot. Een design object dat in elk interieur past.

it’s complete. it’s custom

BOX maak je zoals jij dat wilt: je kunt uit verschillende formaten kiezen, met of zonder houtopslagmodule. Wensen omtrent het plateau kunnen in samenspraak met de dealer worden gerealiseerd. Maar BOX heeft meer. Naast de vele combinatiemogelijkheden wordt BOX altijd besteld met het eigen rookgasafvoerkanaal in exact dezelfde kleur als BOX zelf. De buis is tot 1,95 meter lang en bevat geen onderbrekingen. Zo maakt BOX nog meer een statement in je woning.

Dutch Design in zijn puurste vorm. BOX is veel meer dan wat je denkt te zien. BOX is een geheel van strakke lijnen die in één vloeiende beweging de vorm bepalen. Design gemaakt uit robuust dik 8 millimeter staal.

it’s made for fire

BOX heeft een uniek verbrandingsconcept waardoor je met enkele houtblokken een hele avond door kunt. BOX is niet moeilijk. Een enkele bediening regelt het vuur en het 8 millimeter dikke stalen design zorgt ervoor dat de ruimte behaaglijk warm wordt. BOX laat je altijd genieten van het mooiste vuur.

Met aandacht en precisie ontworpen en tot in de details afgewerkt door onze eigen specialisten. BOX heeft een beton keramisch interieur. Een duurzaam en kwalitatief materiaal dat BOX ook van binnen mooi maakt. Maar mooi is niet genoeg voor BOX. Het beton keramiek zorgt voor de beste verbrandingseigenschappen, waardoor het rendement hoog is en de emissie laag. De accumulerende binnenbekleding zorgt voor een optimale afgifte van de warmte naar de verbrandingskamer. Samen met een secundaire verbranding zorgt dit ervoor dat BOX doet wat hij moet doen: prachtig vuur maken.